Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Premiärfrukost med näringslivet lockade många

Det kan inte bedömas som något annat än succé. Omkring 200 personer samlades på Kaleido under fredagsmorgonen för mingel och inspiration i det helt nya evenemanget Frukost med Piteås näringsliv.

Piteå Kommunföretag är medarrangör för arrangemanget som ska bli regelbundet återkommande en gång i månaden. Tanken är att skapa en bred och central mötesplats för hela Piteås näringsliv, med möjlighet att knyta nya affärskontakter på ett lättsamt sätt.

Näringslivsfrukost 3-2

Förutom spontant mingel och inspirerande samtal, som får stort utrymme, kommer enskilda entreprenörer och satsningar att lyftas fram vid varje tillfälle.

Denna gång var temat Framtidens industri i Piteå. Smurfit Kappas VD Per Svärd berättade kort om hur de anpassar sin verksamhet för att möta framtidens utmaningar. Li Skarin från Massamedia och Anders Hallberg från Tromb knöt ihop ämnet genom att belysa kopplingarna mellan olika industrier och IT-/mediabranschen idag. Näringslivschef David Sundström och entreprenören Åsa Ivarsdotter höll i trådarna på ett underhållande sätt.

– Det är riktigt kul att intresset är så stort. Förhoppningen är att det här ska bidra till att företagen på ett lättsamt sätt ska kunna knyta nya affärskontakter och utveckla näringslivet i Piteå, säger Jan Jonsson, vd Piteå Kommunföretag.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 14.45.42

FRUKOST MED NÄRINGSLIVET 2016
Datum: 8/4, 13/5, 10/6, 9/9, 14/10, 11/11, 9/12
Plats: Kaleido, Storgatan 44
Tid: 07.15 – 08.45

Frukost med Näringslivet arrangeras i samarbete med Piteå Kommunföretag, Piteå Kommun, Piteå Science Park, Destination Piteå, Nolia, Företagarna, Piteåentreprenörerna och BNI.