Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Piteå Kommunföretag AB äger 50 % av Nolia AB tillsammans med Umeå Kommunföretag  AB.

Nolia AB arrangerar mässor och event som skapar attraktiva mötesplatser och främjar  tillväxt i Norrland. Bolaget erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt  uthyrning av konferens- och eventlokaler, möbler och utrustning. Nolia AB har gedigen erfarenhet av mässor och nätverk; redan 1963 startade den välbesökta Noliamässan. 

Antal anställda: 22
VD: Jonas Dahlberg
Styrelseordförande: Stefan Askenryd

Nolia AB fokuserar på att utveckla mötesplatser som främjar tillväxt i Norrland. Bolagets huvudfokus är att skapa miljöer där människor kan mötas, växa och tillsammans utveckla regionen. Stora Nolia är bolagets starkaste varumärke; Noliamässan har funnits i 60 år och är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser.

Nolia AB tror att tillväxt sker när olika människor och deras idéer, visioner och innovationer möts. Tillväxt kan vara direkt synlig, som på Noliamässan. Tillväxt kan också ske genom ökad kunskap och nya intryck, som på Nolia Ledarskap eller Nolia Karriär. Dessutom främjas tillväxt när branscher samlas, exempelvis på Euro Mine Expo, Load Up North eller Skogsnolia.

Nolia AB lägger stor vikt vid att skapa tillgängliga och inkluderande mötesplatser. Bolaget arbetar också aktivt med hållbarhetsfrågor för att minska sin miljöpåverkan och främja ett ansvarsfullt användande av naturresurser. Målet är att bidra till en hållbar utveckling både inom och utanför den egna verksamheten.